Van der Ham Licht en geluid is opgericht in 2009.

De afgelopen jaren hebben wij een sterke groei gemaakt waardoor wij niet alleen meer aanbieder zijn van verschillende drive-in shows maar kunnen wij u momenteel alles bieden op gebied van licht- geluid en videoverhuur. Hierdoor ondersteunen wij momenteel diverse vaste klanten op gebied van evenementen, beurzen, bedrijven en horeca zaken.

Service en een goede klantenbinding staan hoog bij ons aangeschreven. Het is bij ons dus altijd van belang dat de klant krijgt wat hij of zij wil. We besteden daarom ook veel aandacht aan de wensen van onze klanten om hierin zo goed mogelijk te kunnen voldoen.

Sinds 2014 zijn wij ook begonnen met een verkoop afdeling. Hier richten wij ons vooral op de groene voorzieningen. Denk hierbij aan Led verlichting, noodverlichting, PV installaties en alles wat hier bij hoort. Momenteel doen we zowel de levering van diverse materialen als de bijbehorende installaties en opleveringen hiervan.

Mocht u geïnteresseerd wezen na 1 van onze diensten, of zou u graag meer informatie willen ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op.

 

 

Contact

We zullen z.s.m. uw vraag beantwoorden..

Not readable? Change text.